Nieuws
26 augustus 2010 - Ron Smeets

HTC Desire met SLCD vs HTC Desire met AMOLED

Een tijdje geleden maakte HTC al bekend dat ze in de volgende productie batch van de HTC Desire het AMOLED display, om verschillende redenen, zouden gaan vervangen door een Super LCD (SLCD) versie.

Hieronder kun je een video bekijken waarin een 'oude' AMOLED HTC Desire vergeleken wordt met een nieuwe SLCD versie. Het verschil in kwaliteit is duidelijk zichtbaar bij de kijkhoek en de helderheid van de kleuren op het display. Omwille van het vergelijk wordt ook nog even een HTC HD2 (LCD) erbij gehaald.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.