Geruchten
08 augustus 2010 - Ron Smeets

HTC Desire HD gekiekt?

Een week of drie geleden verschenen de eerste geruchten dat HTC werkt aan een HD variant van De populaire Desire. De Deisre HD (aka Ace) zou onder andere hetzelfde 4.3 inch display krijgen zoals we dat al kennen van de HD2.

Nu is er op een Chinees forum een foto opgedoken van een toestel dat, als de nieuwe geruchten kloppen, de HTC Desire HD zou moeten zijn. Wat in ieder geval meteen opvalt is dat het toestel op die foto (grote versie na de klik) heel erg veel lijkt op de HD2, maar dan wel met ietwat meer afgeronde hoeken.

Hier nogmaals een opsomming van de specs van de HTC Desire HD zoals die enkele weken geleden al uitlekten:
- 1 GHZ Qualcomm Processor

- 8 Mega Pixel Camera
- 4.3 inch WVGA Touch Screen
- Android 2.2 OS
- HD 720p Video Capture
- Xvid Video Playback
- SRS Surround Sound
- Automatic Face Tracking
- Adobe Flash 10 Support
- 4GB Internal Memory (up to 32GB)
- E-book Reader Feature
- Uni-Body Aluminium Design

HTC-Desire-HD-Rumor-0808 Via: GSMHelpdesk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.