Toestellen
21 september 2010 - Ron Smeets

HTC Desire HD, Desire Z en de nieuwe Sense UI gefilmd

Afgelopen week werden in Londen de HTC Desire HD en de Desire Z gepresenteerd. Cowboy Martijn was daarbij aanwezig en hij publiceerde toen ook al een foto-hands on van beide toestellen.

Hieronder kun je een ruim zes minuten durende demovideo bekijken waarin de twee nieuwe HTC Androids van dichtbij bekeken worden. Nog leuker is dat meer als de helft van die tijd besteed wordt aan de features van de nieuwe Sense UI. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.