Geruchten
16 juli 2010 - Ron Smeets

HTC Desire HD (Ace) komt er aan

Dat er een opvolger zal komen voor de HTC Desire (foto) is niet zo vreemd. Het toestel behoort tot nu toe namelijk tot een van de populairste Android Smartphones van 2010.

Als we de jongste geruchten mogen geloven dan krijgen de Engelse Android/HTC fans in oktober al de kans om een HTC Desire HD (codenaam Ace) aan te schaffen. De belangrijkste vernieuwingen? Een 8 megapixel camera (i.p.v. 5MP) en een 4.3 inch WVGA (Super AMOLED?) display (i.p.v. 3.7 inch).

Natuurlijk zullen we op officiele berichten van HTC moeten wachten voordat duidelijk wordt of in deze geruchten een kern van waarheid zit. Afbeeldingen zijn er helaas nog niet. Hieronder staan wel nog enkele specs:
- 4.3 inch WVGA Touch Screen
- 8 Mega Pixel Camera
- 1 GHZ Qualcomm Processor
- Android 2.2 OS
- HD 720p Video Capture
- Xvid Video Playback
- SRS Surround Sound
- Automatic Face Tracking
- Adobe Flash 10 Support
- 4GB Internal Memory (up to 32GB)
- E-book Reader Feature
- Uni-Body Aluminium Design

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.