Nieuws
16 februari 2010 - Ron Smeets

HTC Desire gepresenteerd

HTC's eerste nieuwe toestel die zojuist hier in Barcelona op het MWC gepresenteerd werd is de Desire, een Android model die qua specs heel erg veel weg heeft van de Nexus One (ook een HTC product). Dit toestel was enkele weken geleden al te zien in het geruchtencircuit. Toen nog onder de naam Bravo.

De HTC Desire zal ergens in het tweede kwartaal van dit jaar in Nederland op de markt komen (voor de zomer dus nog) en gaat, los, 499 Euro kosten (adviesprijs).

De exacte specs volgen nog (de persconferentie is op het moment dat dit bericht online gaat nog aan de gang), maar de HTC Desire heeft onder andere een 3.7 inch AMOLED display, 1GHz snapdragon processor, 5 megapixel camera met LED flits, een optische versie van de bekende trackball en Android OS met HTC Sense UI. Enkele foto's: HTC-Desire-fbl HTC-Desire-Front-Keys HTC-Desire-Front-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.