Geruchten
14 mei 2012 - Ron Smeets

HTC Desire C (aka Golf) heel even te zien bij Vodafone

Vorige week doken wat kiekjes op van de HTC Golf. Vandaag was dat toestel, als Desire C, heel even te zien op de website van Vodafone in Portugal.

De pagina, die 'per ongeluk' online gezet was, is inmiddels weer offline, maar niet voordat er wat screenshots gemaakt werden ;-)

Volgens diverse bronnen die de pagina wel live hebben kunnen bekijken wordt de definitieve naam dus toch HTC Desire C, een goedkope Android variant van deze toestellijn. Uiterlijk heeft het toestel wel wat meer weg van de One Series (vooral de One X dan).

De specs die nu genoemd worden wijken ietwat af van die uit het eerdere gerucht. De HTC Desire C zou onder andere uitgerust worden met een 3.5 inch HVGA display (320 x 480), 3.5G support (HSPA), een 5 megapixel camera en een 600Mhz processor. Eerdere geruchten spraken over een 3.2 inch scherm, een 1GHz processor en Android 4.0 (ICS). Het toestel op de afbeeldingen zoals die op de site van Vodafone Portugal dus even te zien waren lijkt inderdaad Android ICS te draaien, of in ieder over geval dezelfde UI (Sense 4.0) als de One Series te beschikken. Verder wordt nog gesproken over een 1230 mAh accu en een prijskaartje dat net onder de 200 Euro ligt. Op de tweede afbeelding hieronder kun je ook nog zien dat de Desire C GPS, WiFi en 4GB geheugen aan boord heeft.

HTC-Desire-C-VFPortugal-b HTC-Desire-C-VFPortugal-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.