Geruchten
22 augustus 2014 - Ron Smeets

HTC Desire 820 op komst?

Een foto van HTC op haar eigen Weibo account heeft de geruchten doen aanwakkeren dat de Taiwanese fabrikant mogelijk een nieuwe Desire, de 820, gaat onthullen. Wellicht in Berlijn al.

Dat toestel zou dan een opvolger, of broer, van de Desire 816 moeten worden, die natuurlijk ook nog niet zo lang in de winkels ligt. Over sommige specs wordt ook al driftig gespeculeerd

Bronnen achten het waarschijnlijk dat de Desire 820 voorzien wordt van een 64-bit Snapdragon 615 octa core processor. Op de teaserafbeelding zijn behalve de getallen ook zes actiefoto's te zien. Misschien dat 820 staat voor octacore (8) en een 20 megapixel camera met super boost modus? Maar het zou ook zomaar kunnen dat de foto met de drie getallen heel iets anders betekenen natuurlijk. Speculeren kan iedereen ;) 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.