Toestellen
22 mei 2014 - Ron Smeets

HTC Desire 816 naast de Motorola Moto X

De HTC Deisre 816 en de Motorola Moto X zijn eigenlijk geen echt vergelijkbare toestellen. De HTC is een phablet met een 5.5 inch scherm en een quad core processor terwijl de Moto X het moet doen met een dual core processor en een 4.7 inch scherm.

OK, de prijskaartjes liggen wel redelijk dicht bij elkaar (grofweg tussen de 320 en 380 euro). Hieronder een bijna vijf minuten durende vergelijkende video van beide toestellen. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=ZcptN_MsCQs

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.