Toestellen
04 september 2014 - Ron Smeets

HTC Desire 610 en Desire 816; betaalbaar en compleet (video)

De HTC Desire 816 en 610 verschenen een tijdje geleden al in de winkels. Ik heb ze, tussen de bedrijven door, de afgelopen zomer uitgeprobeerd.

Voor een mid-range smartphone (Desire 610) en phablet (Desire 816) zijn ze best compleet uitgerust en in het dagelijks gebruik doen ze nauwelijks onder voor de duurdere modellen, zoals de One (M8). Sterker nog, camera's van beide Desire's zijn eigenlijk beter dan die van hun duurdere broer. De video:

http://www.youtube.com/watch?v=EfcC8wCYhEM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.