Geruchten
30 januari 2014 - Ron Smeets

HTC Desire 310 heel even te zien

Op de Europese site van HTC was heel even een nieuw toestel te zien. De Desire 310 moet de opvolger worden van de Desire 300. Dat lijkt, gezien de naamgeving van het toestel, een zekerheidje. Inmiddels is de pagina alweer offline gehaald door HTC, maar natuurlijk niet voordat de specs en foto's het web over gingen.

De meest opvallende spec is de Mediatek quad core processor (1.3 GHz) die HTC in de Desire 310 gestopt heeft. Verder blijft het duidelijk een mid-range toestel.

Zo heeft de Desire 310 een 5 megapixel camera, een 4.5 inch scherm met een resolutie van 480 x 854 pixels, 512MB RAM en een 2000 mAh accu. Verder werd ook een VGA front camera gezien, 4GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD kaart en Android 4.2.2 Jelly Bean. Op de foto's is te zien dat het toestel in ieder geval in wit en zwart gemaakt zal worden.

Wanneer het toestel in de winkels ligt en of hij dan ook naar Nederland en België zal komen is nog niet bekend. Daarvoor is het wachten op de officiële aankondiging van de fabrikant. Wellicht in of vlak voor Barcelona.

HTC-Desire-310 HTC-Desire-310-b HTC-Desire-310-a

HTC Pagina (offline), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.