Geruchten
21 januari 2011 - Ron Smeets

HTC Desire 2 gespot?

Nu het Mobile World Congress dichter en dichter bij komt wakkert ook de geuchtenstroom van toestellen die mogelijk in Barcelona onthuld gaan worden weer aan.

De volgende in de rij is de HTC Desire 2. PocketNow heeft een afbeelding van dat toestel, zo luiden de geruchten althans, weten te bemachtigen.

Verder is er nog niet veel over bekend. Kijkend naar de afbeelding kun je afleiden dat de Desire 2 meer weg heeft van de Desire HD dan van de oorspronkelijke Desire. Zo zijn de fysieke knoppen en het optische trackpad verdwenen en is het toestel ook iets groter geworden. Het display lijkt iets kleiner dan dat van de Desire HD maar naar de exacte afmetingen kunnen we alleen nog maar gissen. Het zal wel iets tussen de 3.5 en 4 inch worden. HTC-Desire-2-Rumor-2101

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.