Toestellen
26 november 2012 - Ron Smeets

"HTC Deluxe komt niet naar Europa"

De HTC Deluxe is al heel vaak te zien geweest in geruchten en op foto's. Aangenomen werd dat dit mogelijk de 'Europese' variant van de Droid DNA (USA) en J Butterfly (Japan) zou worden. Helaas heeft HTC Duitsland dat in een facebook posting nu ontkracht.

Letterlijk (zie ook screenshot hieronder) zei HTC: "De Deluxe komt helaas niet naar Europa". De vraag is nu of HTC een andere 'Europese' naam of variant van het toestel zal onthullen of dat wij inderdaad helemaal verstoken zullen blijven van deze 'phablet'.

Enfin, alleen HTC weer daarop natuurlijk het antwoord. Ik zou het in ieder geval jammer vinden mocht HTC besluiten om de Deluxe, desnoods met een andere naam dus, niet in Europa op de markt te brengen. Ik neem aan dat ik daar ook niet de enige in ben ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.