Geruchten
23 november 2012 - Ron Smeets

HTC Deluxe (aka J Butterfly) in wit, zwart en bruin gekiekt

De HTC Deluxe (DLX) wordt, vermoedelijk, de internationale naam van de HTC J Butterfly (Japan) en Droid DNA (VS). Deze 5 inxh full HD smartphone is nu, naast de bekende zwarte uitvoering met rode accenten, ook in wit en bruin op de gevoelige plaat vastgelegd.

Het gerucht gaat dat HTC op 6 december een 'phablet' aankondiging zal doen. Of daar de Europese release van dit toestel aan de orde zal komen is niet bekend. In de VS wordt ook gespeculeerd over een lancering van de HTC Deluxe als een 'simlock' vrij GSM/UMTS model. De Droid DNA is namelijk exclusief verbonden aan Verizon.

HTC-Deluxe-Kleuren-a HTC-Deluxe-Kleuren-b HTC-Deluxe-Kleuren-c HTC-Deluxe-Kleuren-d HTC-Deluxe-Kleuren-e

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.