Toestellen
26 maart 2013 - Ron Smeets

HTC Butterfly krijgt een opvolger

Enkele uren geleden berichtte ik nog over een Chinese namaak HTC Butterfly. Welnu, die kunnen binnenkort weer aan de bak want de CMO van de Taiwanese fabrikant heeft tijdens een persmeeting gezegd dat er een opvolger van de Butterfly (aka J Butterfly, aka Droid DNA) in de maak is.

De beslissing om een opvolger te ontwikkelen werd met name ingegeven door de beter dan verwachte verkoopcijfers van de Butterfly in Azië.

Wanneer de opvolger gepresenteerd gaat worden, welke (nieuwe) specs die krijgt en hoe hij er uit gaat zien? Daarover gaf Benjamin Ho nog geen details. Het enige dat hij zich verder wel nog liet ontvallen was de mededeling dat de opvolger ook weer de naam 'Butterfly' zal dragen en dat het toestel 'snel' (als in: binnenkort) al gelanceerd zal worden.

Het is officieel dus ook nog niet bekend in welke landen de tweede 'vlinder' te koop zal zijn, maar gezien het feit dat de eerste Butterfly (foto hierboven) niet naar Europa gekomen is, mede omdat HTC hier fors inzet op een succes voor de One, lijkt het onwaarschijnlijk dat de opvolger van de Butterfly bij ons in de winkels zal verschijnen. Maar dat is pure speculatie van mijn kant. Zeg nooit, nooit ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.