Nieuws
03 augustus 2007 - Danijel Dercksen

HTC brengt patch uit voor de Touch en WM 6 rom voor de TyTN

HTC heeft gisteren een patch naar buiten gebracht die de vele camera problemen moet oplossen van het toestel. Hiermee reageert HTC erg snel op de problemen van dit nieuwe toestel.

De patch moet een probleem oplossing waarbij na het opnemen van een videoclip naar de geheugenkaart er een lange vertraging optreedt bij het tonen van de vier iconen/opties Camera, Send, Delete en View. Ook is de camera kwaliteit aanzienlijk verbeterd volgens HTC en werkt het allemaal net wat soepeler.

Je kunt de patch downloaden via de HTC E-Club, maar aangezien die erg traag is heb ik hem op mijn eigen site gegooid: klik

De patch vervangt het bestand 'voMP4FW.dll'.

Gelijktijdig is HTC begonnen met het uitrollen van zijn lang verwachte Windows Mobile 6 rom. Als eerst is het vlaggenschip, de HTC TyTN, aan de beurt. De Windows Mobile 6 rom is wederom te downloaden van de E-Club 16 kb/s. Mocht je dat te lang vinden dan kan je hem ook hier downloaden.

De WM 6 update zorgt ervoor dat de TyTN een stuk sneller is geworden en soepeler werkt. Er is extra functionaliteit toegevoegd en het toestel is er stabieler op geworden. Er zijn echter ook al een paar bugs ontdekt, maar mensen zullen dat wel weer aanpassen en hun eigen WM 6 rom uitbrengen.

Over de auteur: Danijel Dercksen