Geruchten
20 januari 2010 - Ron Smeets

HTC Bravo gekiekt

Een van de meest interessante nieuwe HTC toestellen waarvan enkele weken geleden al het een en ander uitlekte is zonder enige twijfel de Bravo. Tot nu toe moesten we het doen met enkele specs en een gelekte persfoto.

Vandaag is de eerste live foto van het toestel uitgelekt (grote versie hieronder). De foto is niet bijzonder duidelijk, maar ik wilde hem jullie toch niet onthouden ;-)

De reden dat er zoveel van de HTC Bravo verwacht wordt heeft onder andere te maken met de indrukwekkende specs van het toestel en het feit dat die nagenoeg identiek zijn aan die van de Nexus One (ook een HTC product, mocht er nog iemand zijn die dat niet weet ;-)) De specificaties bevatten onder andere: een 3.7 inch capacitive WVGA AMOLED touchscreen display, 5 megapixel auto focus camera met flits en 720p HD video opname, WiFi, Bluetooth 2.1 met EDR, 3.5mm Audio aansluiting, GPS/AGPS, Compas, G-Sensor, Proximity Sensor microUSB, microSD geheugenkaart optie, 1400mAh accu en een 1Ghz Qualcomm Snapdragon processor. HTC-Bravo-2001

Bron: Omio

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.