Nieuws
27 augustus 2012 - Ron Smeets

HTC blijft Beats Audio trouw

Vorige week doken wat geruchten op over het verdwijnen van de Beats Audio technologie in (toekomstige) HTC toestellen. Wetende dat HTC voor meer dan 50% eigenaar is van Beats Audio leek dat al erg onwaarschijnlijk.

De Taiwanese fabrikant heeft inmiddels officieel gereageerd op deze geruchten en het komt er op neer dat HTC Beats Audio trouw blijft. De geruchten worden dus stellig ontkracht. HTC's statement:

"HTC remains strongly committed to Beats Audio and including their innovation in our devices. Any rumor of HTC no longer integrating Beats Audio into our devices is categorically false."

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.