Nieuws
05 februari 2013 - Ron Smeets

HTC belooft nieuwe 'camera en audio' ervaring in 2013

Over twee weken zal HTC tijdens een persevent in Londen naar alle waarschijnlijkheid de HTC M7 lanceren. Specs en afbeeldingen (zie foto hiernaast) van dit toestel zijn al enkele keren gespot.

De Taiwanese fabrikant heeft echter ook een blogposting gepubliceerd waarin de 'historie' van camphones in beeld gebracht wordt. Daarin is echter ook een mogelijke hint te zien naar de komdende lancering en toestellen, voor wat betreft de camera en audio ervaring.

Het lijkt in ieder geval geen nieuwe megapixel race te worden. De 'sneer' naar Nokia en haar 41 megapixel camera sensor (Pureview) is een aanwijzing daarvoor, denk ik. Enfin, kijk zelf maar.

De blogposting van HTC, compleet met de hele infographic, kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.