Toestellen
15 februari 2007 - Ron Smeets

HTC (Athena) niet prominent aanwezig

Tja, gezien de sloot aan geruchten omtrent nieuwe HTC toestellen die de afgelopen twee maanden, en eigenlijk al langer dan dat, over het internet rondwaren viel de stand van de Taiwanese toestelmaker een beetje tegen.

Weggestopt in een hoek van een van de hallen, tegenover een muur en ver van de andere toestelmakers verwijderd, stond een donkere stand met daarin maar een tiental toestellen.

In een hoekje stond daar ook de Athena, ofwel de T-Mobile Ameo dus om nou te zeggen dat HTC flink uitpakte in Barcelona zou zwaar overdreven zijn.

Natuurlijk moeten we wel in het achterhoofd houden dat HTC over het algemeen, tot een jaartje geleden, toestellen fabriceerde die dan door anderen onder hun eigen merk op de markt gebracht werden. Wellicht moet men in Taiwan nog even wennen aan het feit dat ze die toestellen nu ook onder de HTC vlag op de markt zetten en dat een beetje meer marketing geen kwaad kan. Volgend jaar beter?Gerelateerde links:
HTC Cavalier vs HTC Excalibur
Betere foto's van de HTC Vox
HTC Athena wordt de T-Mobile Ameo
HTC Erato als opvolger van de 'Star Trek'
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
De 'Elf' wordt een low-end HTC Smartphone
HTC Kaiser komt nog voor de zomer
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Een UMPC achtige HTC: de Athena
Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.