Toestellen
05 september 2006 - Ron Smeets

HTC Artemis wordt T-Mobile's MDA Compact III

T-Mobile heeft op de IFA haar nieuwste MDA geshowed, de Compact III. Daarmee is de Duitse Telco de eerste die de HTC Artemis commercieel gaat inzetten.

De Artemis is HTC's eerste Smartphone met ingebouwde GPS ontvanger. Verder heeft ie een 2MP cam, Bluetooth, een 200MHz OMAP850 processor, 64MB RAM, 128 MB ROM en Windows Mobile 5.0 als OS.

Wanneer de MDA Compact III in Duitsland uit gaat komen en wat die dan moet gaan kosten is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor een eventuele release in andere (Europese) landen.Gerelateerde links:
HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland
Foto's van de HTC Excalibur
Is dit de HTC Trinity
HTC Wizard in Duitse schappen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.