Toestellen
25 oktober 2006 - Ron Smeets

HTC Artemis naast zijn concurrenten

In Duitsland is ie bekend als de XDA Orbit van O2 en T-Mobile brengt hem uit als de MDA Compact III. In beide gevallen is het toestel een HTC Artemis.

De Artemis is HTC's eerste Smartphone met ingebouwde GPS ontvanger. Verder heeft ie een 2MP cam, Bluetooth, een 200MHz OMAP850 processor, 64MB RAM, 128 MB ROM en Windows Mobile 5.0 als OS.

Hieronder staan enkele foto's van de Artemis, vergeleken met enkele van zijn belangrijkste concurrenten, de Motorola Q, Samsung i320 en de Excalibur, ook van HTC:



Gerelateerde links:
Motorola Q Pro op komst?
HTC Artemis als O2 Xda Orbit in de winkels
HTC Artemis wordt T-Mobile's MDA Compact III
Samsung 'BlackJack' bij Orange
De Samsung i320 van dichtbij bekeken
Samsung's 'Q' gesignaleerd in Frankrijk
Motorola Q komt niet naar Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.