Geruchten
17 september 2011 - Ron Smeets

HTC Android smartphone met Intel processor op komst?

Afbeeldingen of specs zijn er nog niet, maar tijdens IDF 2012 is het gerucht ontsproten dat HTC zou werken aan de ontwikkeling van een Android smartphone met een Intel processor.

Volgens BSN liepen er op de conferentie medewerkers van Intel rond met een dergelijk toestel cq. prototype.

Daarbij werd ook gespeculeerd dat HTC en Intel van plan zouden zijn het toestel tijdens de volgende CES, die begin januari in Las Vegas gehouden wordt, onthuld gaat worden en niet op het MWC een maand later in Barcelona. Dat lijkt, met Intel als Amerikaans bedrijf, redelijk logisch maar op dit moment zijn het nog hele vage geruchten. We zullen zien.

Afbeelding via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.