Geruchten
26 september 2007 - Ron Smeets

HTC aankondigingen op 1 en 2 Oktober

Volgende week houdt HTC op twee dagen een persbijeenkomst. Maandag 1 Oktober in Engeland en de dag daarna in Duitsland.

Wat de Taiwanese toestelfabrikant daar precies te melden heeft is nog niet bekend, maar gezien de geruchten van de afgelopen weken kan ik me er wel iets bij voorstellen.

Wie weet zien we volgende week dus al de presentatie van de Kii en de Omni (foto), de misterieuze Google Phone of het toestel dat men voor Sony Ericsson gaat produceren (als dat niet de Kii wordt).

Zoals gezegd, geruchten waren er genoeg. Nu alleen nog even een paar dagen afwachten welke hiervan allemaal (niet) waar blijken te zijn.

Via: The UnWiredGerelateerde links:
HTC Omni krijgt een display van 8.9 cm!
HTC P5500, aka Nike, over enkele weken al te koop?
Google Phone van HTC nog dit jaar in de winkels
HTC bereidt 'echte' UMPC voor
T-Mobile komt met de WING (HTC ATLAS)
Groot nieuws van HTC op 5 Juni
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.