Toestellen
22 december 2010 - Ron Smeets

HTC 7 Trophy videoreview

Er liggen momenteel drie Windows Phone 7 toestellen in de Nederlandse winkels. Doordat Microsoft (nog) niet toestaat dat de diverse fabrikanten hun eigen (software) sausje over het nieuwe smartphone OS 'gieten' en ook de hardware aan strenge eisen gebonden is zijn de drie toestellen nagenoeg identiek.

Eerder maakte ik zelf al een Windows Phone 7 videoreview waarin de LG Optimus 7 en Samsung Omnia 7 besproken werden. Cowboy Dennis nam de HTC 7 Trophy onder handen. Hieronder kun je zijn review bekijken. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.