Geruchten
22 september 2010 - Ron Smeets

HTC 7 Trophy gespot

De HTC Trophy dook begin dit jaar al eens op in een gelekte roadmap van de Taiwanese fabrikant. Toen betrof het echter nog een touchscreen toestel met een qwerty toetsenbord eronder.

Vandaag is twee nieuwe foto's opgedoken van de HTC 7 Trophy. Hierop is geen qwerty toetsenbord meer te zien. De vraag is dan natuurlijk ook of HTC de codenamen recycled of dat de 'oude' Trophy gewoon niet bestaan heeft. We hebben het immers nog steeds over geruchten.

Enfin, kijkend naar de 'nieuwe' HTC 7 Trophy, dan zou dit een Windows Phone 7 toestel moeten worden. Over de specs is nog niets 'gelekt'. Op de grote foto hieronder is wel te zien dat het gekiekte prototype 8GB geheugen heeft. Kortom, veel info is er nog niet. Daarvoor zullen we moeten wachten op de eerste officiele berichten uit het kamp van HTC.

HTC-7-Trophy-a HTC-7-Trophy-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.