Toestellen
11 januari 2011 - Ron Smeets

HTC 7 Pro volgende week in Duitsland te koop

Als we deze tweet van O2inside mogen geloven dan zal de HTC 7 Pro, een Windows Phone 7 toestel met fysiek qwerty toetsenbord, vanaf volgende week in Duitsland te koop zijn. Dat komt overeen met eerdere geruchten.

Eerdere geruchten spraken ook over een Nederlandse release van de HTC 7 Pro, begin 2011, maar daarover is, op dit moment, helaas nog niets bekend.

Gezien het feit dat wij in Nederland nog tot de tweede helft van dit jaar moeten wachten voordat Windows Phone 7 officieel (met NL support) uitgerold wordt is het ook nog maar de vraag of HTC (en de andere fabrikanten) voor die tijd al nieuwe Windows Phone 7 toestellen zullen lanceren, maar een model met een fysiek qwerty toetsenbord zou natuurlijk toch niet misstaan tussen de huidige, touchscreen only, modellen van HTC, LG en Samsung.

De HTC 7 Pro (foto) gaat bij O2 in Duitsland 29 Euro kosten, in combinatie met een tweejarig abonnement van 22,50 per maand. De losse toestelprijs komt dan uit op 569 Euro. HTC-7-Pro1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.