Nieuws
13 oktober 2010 - Ron Smeets

HTC 7 Pro komt begin volgend jaar (2011) naar Nederland

Afgelopen maandag presenteerde HTC haar eerste Windows Phone 7 smartphone voor de Nederlandse markt. De HTC 7 Trophy zal eind deze maand al in de Nederlandse winkels liggen.

Inmiddels heeft de Taiwanese fabrikant ook al bevestigd dat haar eerste Windows Phone 7 toestelmet een fysiek slide out qwerty toetsenbod, de HTC 7 Pro, begin 2011 naar Nederland zal komen. Feitelijk kun je de HTC 7 Pro als opvolger van de populaire Touch Pro2 uit 2009 zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.