Toestellen
26 december 2010 - Ron Smeets

HTC 7 Pro binnenkort in de Duitse winkels

Bij de drie Windows Phone 7 toestellen die momenteel in de Nederlandse winkels liggen is (helaas) nog geen model met een fysiek qwerty toetsenbord.

Daar gaat, zo werd enkele maanden geleden al bekent, op korte termijn verandering in komen. HTC heeft namelijk al bevestigd dat de HTC 7 Pro begin 2011 ook in de Nederlandse winkels zal verschijnen.

Meer bewijs dan de belofte van HTC is er hier nog niet, maar het toestel komt wel al 'dichterbij. In Duitsland is hij namelijk al in de (O2) winkels opgedoken. De HTC 7 Pro zal daar vanaf januari te koop zijn. Laten we voor de early Windows Phone 7 adopters die graag een fysiek qwerty toetsenbord willen hier in Nederland hopen dat de 7 Pro bij ons dan ook beschikbaar komt ;-)

Zoals bekend wordt de officiele Nederlandse lancering van Windows Phone 7 pas medio 2011 verwacht. Welke 'nadelen' dat heeft voor de werking en de totale gebruikerservaring kun je hier nalezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.