Geruchten
17 januari 2006 - Ron Smeets

HP versie van de XDA Atom op komst?

Volgens enkele Chinese geruchten heeft de Taiwanese toestelfabrikant Quanta een deal gesloten met HP om een verbeterde versie van O2's XDA Atom te ontwerpen die nog voor de zomer als HP PDA Smartphone op de markt moet komen.

Het grote verschil tussen de XDA Atom en HP's versie zou 3G support moeten worden. Hoe de HP PDA van Quanta zou moeten gaan heten, wat ie moet kosten en hoer ie er exact uit gaat zien is nog niets over bekend. Daarvoor zijn de geruchten vooralsnog te vaag.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.