Accessoires
10 februari 2011 - Ron Smeets

HP TouchPad demo (video)

Gisteren werd de HP TouchPad gepresenteerd in de VS. De boys van TechnoBuffalo die bij de lancering aanwezig waren kregen een ietwat uitgebreidere videodemo van de eerste WevbOS tablet.

Natuurlijk kan ik er op basis van deze video zelf nog niet over oordelen, maar de eerste indruk is redelijk positief. Er is weliswaar enige 'lag' te zien tussen en in de diverse applicaties, maar ze hebben er dan ook wel een hele sloot open staan. Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.