Toestellen
10 februari 2011 - Ron Smeets

HP Pre 3 van dichtbij bekeken

HP heeft gisteravond niet alleen een WebOS tablet gepresenteerd, maar ook de derde generatie van de Pre (voorheen Palm Pre en Palm Pre 2).

De HP Pre 3 wordt onder andere voorzien van een 1.4GHz qualcomm processor, een 3.6 inch touchscreen display en een fysiek, slide-out toetsenbord. Natuurlijk zijn zaken als WiFi, GPS, Bluetooth, 3G support en dergelijke, ook aanwezig. Het is nog niet bekend of (en zo ja wanneer) de HP Pre 3 naar Nederland komt. Hieronder kun je al twee hands on video's van de nieuwe Pre bekijken.

Via

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.