Tablets
23 september 2013 - Nichal Joosse

HP lanceert nieuwe lijn tablets

Aangezien december al snel in het verschiet ligt, komt HP met zes nieuwe tablets. De eerste tablet die ze hebben aangekondigd, is de HP Slate 7 Plus. Het is een upgrade van de HP Slate 7 met een zilveren behuizing, Nvidia-chipset en een 7 inch HD-scherm. Ook komt er een variant op de Nvidia Tegra Note, die vorige week aangekondigd werd door Nvidia. Deze tablet krijgt een stylus en zal door het leven gaan als de HP Slate 7 Extreme. 

De duurste tablet zou de HP Slate 8 Pro moeten worden. Deze tablet heeft een scherm dat 8 inch is en beschikt over een Nvidia Tegra 4-processor. De prijs is nog niet bekend, maar deze zal sowieso hoger liggen dan de andere tablets. Ook komen de HP Slate 7 HD en de HP Slate 10 HD op de markt. Dit zijn precies dezelfde tablets, alleen dan met een andere grootte. Ze hebben allebei Beats Audio, een HD-scherm en twee camera's. Deze tablets zullen 200 en 300 euro gaan kosten.

Als laatste tablet presenteert HP de Omni 10, een tablet met Windows 8.1 en een Intel Atom Z3000-processor. Het apparaat heeft een accuduur van 9 uur en zal te koop zijn voor iets van 400 euro. De tablets zullen vanaf november verkrijgbaar zijn.  

Over de auteur: Nichal Joosse