Toestellen
09 november 2010 - Ron Smeets

Houten mobieltje van Sharp in Japan

Het is zeker niet de eerste keer dat ik een houten design mobieltje spot. Sharp gaat er binnenkort, nou ja over een maand of 3 a 4, eentje op de Japanse markt introduceren, de Touch Wood.

Dit toestel was overigens ook al te zien op het Mobile World Congress in Barcelona. Daar werd hij gefotografeerd door Cowboy Lars. De Touch Wood wordt onder andere voorzien van een 3.4 inch touchscreen display, 5 megapixel camera en microSD geheugenkaart gleuf.

Sharp is hier in Nederland al een tijdje niet meer actief als mobiele telefoonfabrikant (in ieder geval niet onder haar eigen merknaam). Ik ben benieuwd of het houten design ook bij ons navolging zal vinden. Ik denk wel dat er mobiele bellers zijn die hier interesse in zouden hebben, toch?  Sharp-Touch-Wood-b Sharp-Touch-Wood-c Sharp-Touch-Wood-d Sharp-Touch-Wood-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.