Accessoires
05 juli 2007 - Ron Smeets

Houten case voor de iPhone

Een hoesje of 'case' dient meestal ter bescherming van je GSM, MP3 speler of ander draagbaar gadget. Ze zijn vaak gemaakt van relatief zachte materialen zodat je toestel bij een eventuele val beschermd wordt door de case.

Bij Miniot denken ze daar duidelijk iets anders over. Zij maken namelijk houten case's voor de diverse iPod modellen, de Mac Mini en nu ook de iPhone. Als die uit je handen vallen, dan komt de klap voor het toestel net zo hard aan als wanneer ie zonder case op de grond gevallen zou zijn.

Maar, het oog wil natuurlijk ook wat en, toegegeven, deze houten iWood case voor de iPhone ziet er wel heel erg gelikt uit. Ze zijn nog niet te koop en de prijs is ook nog niet bekend. Kijkend naar de bestaande modellen voor de iPod's zal die wel ergens rond de 90 dollar liggen.

Ow, en je kunt er ook nog een naam of logo in laten graveren. Leuk als kadootje. Nu alleen nog de iPhone ;-)Gerelateerde links:
iPhone stress test
Mobieltje van hout
Design GSM van Quixen P: mooi maar onhandig
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.