Accessoires
05 november 2007 - Ron Smeets

Houdt je werkplek schoon!

De meesten zullen dit wel herkennen. Druk, honger en dan dus maar even het broodje op je werkplek verorberen met als gevolg dat je tafel (en toetsenbord) vol met kruimels liggen.

Speciaal voor diegenen die hun werkplek en toetsenbord toch een beetje schoon willen houden is er deze mini stofzuiger die via de USB poort gevoed kan worden en zo’n 20 dollar kost. Hij is op dit moment even niet op voorraad, maar vanaf 12 november weer gewoon leverbaar.Gerelateerde links:
Hou je drankje koel via USB
USB mini lava lamp
De gadget kerstboom
Je eigen USB paaldanseres
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.