Accessoires
15 juli 2007 - Ron Smeets

Hou je drankje koel via USB

Het heeft even geduurd, maar de zomerse temperaturen hebben Nederland en België dan toch eindelijk bereikt ;-)

Tijd om buiten in de tuin met je laptop onder de parasol te gaan zitten dus. Maar dan is een koeldrankje natuurlijk onmisbaar.

Om nu te voorkomen dat je blikje bij deze tropische temperaturen in no-time lauw is kun je deze USB koeler gebruiken. Er kan telkens precies 1 blikje in dat dan, gevoed door de USB aansluiting van je laptop, lekker koel blijft.

Natuurlijk ook handig voor in de auto als je daar een USB aansluiting, of USB adapter voor in de sigarettenaansteker, hebt.

Hij kost 32 dollar en is online via USB Brando te bestellen.Gerelateerde links:
USB Fridge houdt je blikje koel
Hou je drankje koel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.