Nieuws
29 december 2009 - Ron Smeets

Hotfix voor audio bug HTC Touch Pro

De HTC Touch Pro is al een ietwat belegen toestel, maar er zijn natuurlijk nog genoeg mobiele bellers die er eentje bezitten. Een van de meest irritante bugs van dat toestel is het feit dat het toestel tijdens het afspelen van muziek of andere audio soms stukken overslaat.

Daarvoor heeft HTC nu een fix uitgebracht. Mocht je er last van hebben dan is het wellicht handig die update te downloaden en installeren. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.