Nieuws
17 december 2008 - Ron Smeets

HotelVandaag officieel gelanceerd

Jaja, ik weet dat dit een beetje een off-topc bericht is voor MobileCowboys, maar als een van onze Co-Founders en Cowboy van het eerste uur een nieuw kindje krijgt dan wil ik daar graag even wat aandacht aan schenken.

Sinds een aantal dagen staat HotelVandaag.nl live. De site is een initiatief van Roger van Montfort, Marco Immers (ex-hotelier) en Henk de Hooge (DutchCowboys) en ontwikkeld in samenwerking met Freshheads uit Tilburg die ook verantwoordelijk is voor de bouw van de blogs en sites uit het DutchCowboys Netwerk.

In een overvolle markt van Hotelreserveringsites is het best opvallend om met een nieuw initiatief op dit gebied te komen. Reden genoeg om aan Marco Immers die vanaf het eerste moment bij de site betrokken is een aantal vragen te stellen.

Het complete interview kun je op DutchCowboys lezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.