Entertainment
13 januari 2006 - Ron Smeets

Horloges massaal vervangen door GSM's

Het is niet de eerste keer dat we hierover bloggen. De populariteit van horloges lijkt, vooral onder kids en jongeren, tot ver beneden het nulpunt te zijn gedaald.

Steeds meer mobiele gebruikers laten hun horloge thuis of vervangen hem niet meer als ie het niet meer doet of de batterij leeg is omdat ze de tijd net zo goed kunnen aflezen op hun GSM of iPod.

De enige groep die zich van die ontwikkeling nog niets lijkt aan te trekken zijn de dragers van Rolex, Tag Heuer en andere klokjes die doorgaans pas beginnen bij 1000 Euro.Gerelateerde links:
Casio mengt zich in toestelmarkt
Telefoon Horloge
GSM verdringt horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.