Nieuws
15 oktober 2015 - Ron Smeets

Honor start in 2016 met de Android Marshmallow updates De Honor 7 wordt het eerste toestel dat aan de beurt komt

Wie een Honor 7, 6, 6 Plus of 4X heeft zal nog tot (diep) in het eerste kwartaal van 2016 moeten wachten op de Android 6.0 Marshmallow update. Een Indiase woordvoerder van de Chinese fabrikant heeft dat tijdens de lokale presentatie van de Honor 7 in Delhi verklaard. Andere Honor toestelmodellen noemde hij overigens nog niet.

De Honor 7 zal, in januari, als eerste aan de beurt zijn. Het eerst in India en als na een testperiode van een maand blijkt dat de versie stabiel functioneert, dan wordt de update breed (over-the-air) verspreid. Daarna, in maart, zullen ook de andere genoemde Honor's verblijd worden met de nieuwste Android versie, aldus de fabrikant.

Het goede nieuws is dus dat ook Honor serieus werk maakt van de Android Marshmallow update. Minder goed is wellicht dat het nog minimaal vier maanden duurt voordat de update het eerste toestel, de Honor 7, gaat bereiken.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.