Toestellen
03 november 2014 - Ron Smeets

Honor geeft 50 smartphones weg Je hoeft je alleen maar in te schrijven om kans te maken

Op 28 oktober ziet Honor, als nieuw smartphone merk, het daglicht in Berlijn. De fabrikant, nu nog een merk van Huawei, heeft al diverse teasers voor die lancering gepubliceerd.

Tot aan de officiële onthulling kan iedereen die zich middels een email adres inschrijft op HiHonor kans maken op een van de 50 smartphones die vlak na de lancering weggegeven worden.

Welk toestel dat wordt is natuurlijk nog niet bekend, maar online is de afgelopen dagen wel al gespeculeerd over de eerst mogelijke Honor smartphone. Genoemd worden daarbij de Honor 4X, de Honor Holly die onlangs in India gepresenteerd werd en de Honor 6. Deze laatste is overigens op dit moment gewoon een Huawei toestel. Maar goed, mocht je kans willen maken op een van de 50 Honor's die weggegeven worden, dan kun je je hier inschrijven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.