Nieuws
27 maart 2015 - Ron Smeets

Honkbal app uit de Windows Phone store gehaald Abonnees kunnen hun geld terug krijgen

Enkele weken geleden schreef ik al over het nieuws dat de (Amerikaanse) honkbal fans met een Windows Phone toestel dit seizoen geen update van de officiële MLB app hoefden te verwachten.

Welnu, de afgelopen dagen is duidelijk geworden dat de MLB At Bat app helemaal uit de Windows Phone Store verdwenen is. Sterker nog, abonnees, die jaarlijks betalen voor de update's, krijgen hun geld terug.

Zoals ik eerder ook al schreef zullen hier maar weinig mensen wakker liggen van het al dan niet beschikbaar zijn van een Windows Phone app waarmee je de Amerikaanse honkbalcompetitie kunt volgen. Het is vooral dit: Een puur Amerikaanse sport kiest ervoor om het eveneens puur Amerikaanse OS van Microsoft links te laten liggen. Dat is best bijzonder te noemen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.