Nieuws
24 februari 2009 - Ron Smeets

Honderden ontslagen bij Vodafone

Nee, (nog) niet in Nederland, maar Vodafone UK gaat, als de berichten kloppen, vandaag bekendmaken dat er in Engeland enkele honderden banen zullen verdwijnen.

Hoewel een dergelijke beslissing zou passen in het huidige crisisbeeld en de eerdere aankondiging van Vodafone om voor 2010 zo'n 500 miljoen pond te gaan bezuinigen, staat het mogelijke banenverlies haaks op de resultaten van de Engelse provider.

Onlangs werd namelijk nog een omzetstijging van 14% gerapporteerd tijdens de presentatie van de cijfers over het derde kwartaal van 2008.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.