Entertainment
09 november 2006 - Ron Smeets

Honderden camphone foto's en video's van sneeuwstorm

Tja, het is al weer bijna winter. Tenminste, als je op de kalender kijkt. De temperaturen van de afgelopen weken, op een enkele dag na, hebben nog niets winters. . .

In het Noordoosten van de VS zijn een week of drie geleden de eerste sneeuwstormen alweer voorbijgeraasd.

Het gevolg daarvan kun je op YouTube en Flickr uitgebreid zien. Inmiddels zijn er al meer dan 100 filmpjes en 800 foto's op beide sites gepost. Het merendeel daarvan werd met een camphone gekiekt. Zo ook de foto hierboven en het filmpje dat hieronder staat.Gerelateerde links:
Geld verdienen met je camphone filmpje
Camphone film expositie in Centre Pompidou
Tips voor betere camphone foto's
Camphone persbureau wil foto's van sneeuwstorm
Lessen voor Camphone 'regisseurs'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.