Geruchten
08 maart 2014 - Ron Smeets

Honderden accessoires voor de HTC M8 (All New One) online

Zo ongeveer het enige dat HTC zelf nog had kunnen onthullen op 25 maart waren de accessoires voor het toestel. Die vlieger gaat nu ook al niet meer op want groorhandel Alibaba heeft (per ongeluk?) honderden accessoires voor de HTC M8 (of All New One) al online gezet.

Letwel, dit zijn geen originele HTC accessoires en alleen in grote getalen te bestellen. Voor Media Markten en telecomshops dus. 

Ik mag hopen dat Alibaba in één klap de naam 'M8' nog kan veranderen want dat zo zal de nieuwe One toch niet gaan heten, hoop ik. Overigens staat ook op sommige plekken 'One 2' als naam erbij. De accessoires die op de site te vinden zijn varieren van flip covers tot hard cases en screen protectors. Maar ook (desktop) stands en schokbestendige behuizingen staan er tussen. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.