Nieuws
14 augustus 2014 - Ron Smeets

Hoesjesmaker pronkt met iPhone 6

De Chinese hoesjesfabrikant Spigen vond dat het hoog tijd werd om haar nieuwe collectie iPhone 6 hoesjes alvast te promoten. Op zich niks nieuws want accessoire fabrikanten doen dat wel vaker. Op de site van Spigen zijn echter niet alleen de hoesjes van de 4.7 inch versie, maar ook de iPhone 6 zelf in volle glorie te zien.

Letwel, Apple moet het toestel zelf nog officieel aankondigen. Dat gebeurt hoogstwaarschijnlijk op 9 september. Dus 100% zekerheid dat dit de iPhone 6 is hebben we niet, maar de foto's komen in ieder geval wel overeen met die uit veel andere geruchten van de afgelopen weken.

iPhone-6-Spigen-Lek-a iPhone-6-Spigen-Lek-b iPhone-6-Spigen-Hoesjes

Op YouTube verschenen de afgelopen twee weken ook al enkele video's waarin de nieuwe iPhone 6 hoesjes van Spigen gedemonstreerd worden aan de hand van dummies van de toestellen.

 

Spigen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.