Geruchten
18 februari 2015 - Ron Smeets

Hoesjesmaker 'bevestigt' de dikte van de Galaxy S6 Nieuwe Samsung vlaggenschip zou net onder de 7 millimeter blijven

Van design zijn via de specs en processor inmiddels weer eens aanbeland bij hoesjes van de nieuwe Galaxy S6. Ofwel, de geruchtenmolens draaien overuren.

Hoe dan ook, volgens hoesjesmaker OBLIQ zou hun Galaxy S6 hoesje het bewijs leveren voor het feit dat de nieuwe Samsung erg dun wordt; 6.9 millimeter om precies te zijn. Aan de hand van onderstaande foto's kun je de exacte afmetingen natuurlijk niet zien, maar er van uit gaande dat de hoesjesmaker de waarheid spreekt dan moeten ze welhaast beschikken over de juiste afmetingen van de nieuwe Samsung. Anders is het lastig om er een hoesje voor te ontwerpen.

Hieronder staan nog enkele foto's van het Galaxy S6 hoesje van OBLIQ. Daarop zijn de bekende uitsparingen voor de camera's en sensoren aan de achterzijde te zien. Die komen redelijk overeen met afbeeldingen uit eerdere geruchten, maar dat zegt op zich nog niet alles natuurlijk.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.