Geruchten
15 september 2011 - Ron Smeets

Hoesjes onthullen design iPhone 5?

Ja hoor, er is weer een iPhone 5 gerucht ;-)) Dit keer gaat het over 'gelekte' kiekjes van hoesjes, ook niet voor het eerst, voor Apple's nieuwste smartphone die nog niet aangekondigd is maar wellicht in oktober al in de winkels gaat verschijnen.

Hoe dan ook, ALS deze geruchten kloppen dan wordt de iPhone 5 qua design wezenlijk anders dan de iPhone 4. Vooral de achterkans zou meer en meer op die van de iPad 2 gaan lijken. Dat is overigens al eens in eerdere geruchten gemeld.

De betreffende foto van de nieuwe hoesjes, die op de site van CaseMate ontdekt werd, is inmiddels alweer offline gehaald. We zullen dus, zoals met alle iPhone 5 geruchten, moeten afwachten tot de officiele onthulling door Apple voordat we met zekerheid kunnen zeggen wat er al dan niet van deze (en al die andere) berichten waar is.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.