Accessoires
02 december 2007 - Ron Smeets

Hoe verwissel ik zelf de accu van mijn iPhone

Tja, met de prijzen die Apple ervoor vraagt, 100 dollar in Amerika, is dit natuurlijk geen vreemde vraag.

Dat dachten ze bij GearLive ook en dus maakten de jongens een complete videohandleiding (zie hieronder) van het hele proces zodat iedereen dat voortaan zelf kan doen.

Nou ja, iedereen is misschien wat overdreven want zoals jullie op de video kunnen zien moet je nogal wat durf en technisch inzicht ten toon spreiden. Zeker als je weet dat na een Doe-Het-Zelf actie als deze de garantie in ieder geval niet meer geldig is.

Deel 1:

Deel 2:Gerelateerde links:
iPhone specs vergeleken met die van de concurrentie
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.