Entertainment
08 april 2008 - Ron Smeets

Hoe vaak Game jij op je mobiel?

Dat is de vraag die we deze en volgende week stellen in onze poll.

Mobiel gamen wordt, zo luiden diverse berichten, steeds populairder en Nokia lanceerde deze week, na diverse vertragingen, eindelijk haar nieuwe N-Gage platform en service voor diverse N-Series modellen.

De eerste tussenstand in onze poll geeft echter een iets ander beeld van de populariteit van Mobiel gamen. Van de ruim 100 lezers die inmiddels hun stem uitgebracht hebben zegt 38% namelijk dat ze nooit mobiel gamen. Bovendien zegt nog eens 35% van de stemmers dat ze maar af en toe een spelletje spelen op hun mobieltje.

Ik ben benieuwd of die trend de komende twee weken nog veranderd.Gerelateerde links:
Nokia's kijk op de toekomstige GamePhone?
Gratis mobiel gamen in ruil voor advertenties
Vrouwen leiden in de mobiele gamewereld
Evenveel vrouwelijke mobiele gamers
Mobiel gamen, maar dan anders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.